HC Zalău vrea să producă surpriza sub Feleac

Venită după două victorii consecutive obţinute pe teren propriu, HC Zalău îşi propune să obţină un rezultat favorabil şi în disputa de joi după-amiaza, când va întâlni, în deplasare, Universitatea Alexandrion Cluj. Formaţia de sub Feleac a obţinut doar două puncte în primele patru jocuri, remizând în prima etapă, pe teren propriu, 29 – 29 în faţa celor de la HCM Roman şi în runda secundă, pe terenul formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea, 26 – 26. Partidele dintre Zalău şi Cluj au fost întotdeauna disputate şi cu o miză aparte, îndiferent de poziţia ocupată de cele două formaţii în clasament, astfel că formaţia clujeană va face tot posibilul să obţină în această dupăa-maiază prima victorie a sezonului.

Zalăul vine după două victorii obţinute în faţa unor formaţii nou-promovate, CS Mureşul Târgu Mureş şi CSM Unirea Slobozia, două partide în care, chiar dacă echipa zălăuană a reuşit să se impună, jocul nu a fost tocmai pe placul managerului Gheorghe Tadici.
Cu şase puncte după patru etape, gruparea de la poalele Meseşului se situează pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale, în timp ce clujencele abordează jocul cu Zalăul de pe poziţia a XII-a.
Meciul dintre cele două formaţii este programat la ora 16:45, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca şi va fi oficiat de cuplul din Moreni alcătuit din Silviu Stănescu şi Robert Harabagiu.
Pentru acest joc, Tur Cento Trans, unul dintre sponsorii echipei, pune la dispoziţie un microbuz cu care pot face deplasarea la meci membrii galeriei zălăuane, dar şi alţi doritori din Zalău şi din afara municipiului.

Leave a Comment